Vrei să-ți crești imunitatea?

Simți că nu ești suficient de rezistent la efortul fizic sau intelectual?

Lăptișorul de matcă crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual, acționează benefic asupra sistemului nervos, îmbunătățește nivelul energetic general, ajută la reducerea colesterolului din sânge, ajută la prevenția cazurilor de răceală și gripă și întârzie procesul de îmbătrânire.

de la 24 RON

Mierea de Manuka este ideală pentru febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie. Aceasta distruge și bacteria Helicobacter Pylori, responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale. Are efect anticarii și elimină placa dentară.

de la 34 RON

Propolisul are proprietăți antiseptice, antifungice și cicatrizante fiind astfel potrivit pentru tratare și ameliorare: afte, gingivite, abcese dentare, parodontoze, angine, laringită, traheită, sinuzită, rinită, gripă, bronșită, pneumonie, ulcer gastric și duodenal, gastrite, colite, perturbarea florei intestinale, cistite, nefrite, prostatită.

de la 7 RON

Polenurile crude sunt produse de nelipsit din alimentația zilnică. Fiind un aliment viu, păstrează toate principiile plantei sau plantelor din care a fost obținut. Vitaminele, mineralele, enzimele, factorii antibiotici și celelalte substanțe benefice se păstrează integral.

de la 8 RON

Cauți și alte produse din miere?