Primele imagini din Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider

Azi au aparut primele imagini oficiale din jocul Rise of the Tomb Raider, care urmeaza sa fie lansat mai tarziu anul acesta sau la anul, exclusiv pentru Xbox One si Xbox360.

Daca va mai aduceti aminte, in 2014, Rise of the Tomb Raider a facut mare valva cu aceasta exclusivitate “cumparata” de Microsoft pentru consola lor. Initial, era vorba de un deal exclusiv “till the end of time”, insa ulterior Rise of the Tomb Raider a devenit un “timed exclusive”, ceea ce inseamna ca va aparea mai intai pe cele doua console si ulterior pe PS4, PS3, PC, poate chiar si pe Wii U, cine stie?!

Ei bine, azi au aparut noile imagini cu jocul, care trebuie sa recunosc ca arata superb! Cu totii stim cat de inselatoare sunt screenshoturile din jocuri, insa daca RotTR va arata cel putin 70% la fel de bine fata de cum este in aceste imagini, eu zic ca suntem ok.

[tribulant_slideshow gallery_id=”1″]

 

Ce imi place foarte mult uitandu-ma la ele e atentia la detalii si simpla frumusete a peisajelor care au fost construite. Am punctat mai jos toate lucrurile observate, analizand noile screenshoturi:

  • Se pare ca o mare parte din joc se va desfasura iarna sau intr-o zona in care gheata si zapada sunt predominante
  • Cu toate astea, exista schimbari de locatie. Avem si o imagine in care Lara e undeva intr-o zona arida, stancoasa si calda, probabil un climat desertic sau ceva oriental
  • S-au facut imbunatatiri destul de mari in ceea ce priveste expresivitatea chipului Larei si, din cate banuiesc, si asupra PhysX-ului parului si a blanii (a se observa ca Lara are o gluga cu blana care probabil va reactiona la vant si intemperii).
  • La fel de multe detalii s-au oferit si echipamentului Larei in imaginile in care anotimpul rece e predominant. Observat cum geaca Larei acumuleaza zapada pe masura ce sta tot mai mult in bataia ninsorii.
  • Larei ii e frig. Se observa clar in mai multe imagini ca personajul se tine cu ambele maini incolacite in jurul pieptului, transmitand ideea de discomfort, de frig.
  • Lara se va bate cu ursi. Sarmanii ursi.
  • De data aceasta vom avea doua rangi cu care vom putea escalada. In primul Tomb Raider am avut doar una.
  • Ni se tease-uieste o scena in care Lara este surprinsa de o avalansa.
  • Intr-una din fotografiile in care Lara se catara pe gheata (da, vom avea catarari pe stanci inghetate), se observa si un al doilea personaj. Acelasi personaj, apare foarte clar intr-o a doua poza. Pare sa fie un barbat, usor plinut, de origine indiana sau orientala. Probabil coechipierul Larei.
  • Intr-una din imagini o vedem pe Lara stand in fata unui oras inghetat. Daca ne uitam atent in partea dreapta a pozei, putem vedea pe o casa insemnele sovietice: CCCP. Asadar, suntem in Rusia?

Pe mine m-au bucurat aceste screenshoturi. Chiar sper ca jocul sa fie cat mai interesant, fiindca primul Tomb Raider de generatie noua a fost superb. Pana la lansarea unui trailer cu gameplay, va las cu primul trailer CGI lansat la E3 in 2014. Enjoy!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *