Melodii auzite pe ici pe colo, part 5

Vara asta invingem caldura cu muzica buna, combatem toropeala cu sound-uri ritmate si ne racorim cu un vibe fresh direct din difuzoare sau casti.

Dupa acest intro demn de Facultatea de Marketing, Bucuresti, promotia 2006 (it’s been soo long), va propun sa ne oprim urechile asupra urmatoarelor melodii, dadatoare de senzatii care mai de care mai rafinate. Sa inceapa auditia!

Awolnation – Run

 

Dupa cum bine zicea o colega “astia au scos si altceva in afara de Sail?”. Ei bine da, mai nou Awolnation vine direct in timpane cu o piesa care mie mi se pare foarte tare. Si daca voi nu sunteti convinsi, eu zic sa asteptati pana la minutul 2:10. That’s when the fun begins.

Disclosure – Help me lose my mind (Mazde Remix)

 

Da, e auzita la radio intr-o dimineata de Miercuri. Asa, si? Da, am ascultat-o o zi intreaga pe repeat. It’s not like I killed anybody :). Dar serios acum, melodia asta are ceva material de repeat. Nu ascult multe remixuri, dar si cand le ascult…prapad, nu altceva!

The Weeknd – The Hills si The Weeknd – Can’t feel my face

 

 

Acest domn care nu stie sa scrie corect in engleza primeste din partea casei un double feature. Fiindca melodiile lui chiar suna bine, in ciuda versurilor ordinare si a limbajului de cartier care nu pot sa zic ca imi misca vreun muschi pe fata. Because I can’t feel my face when I’m with youuu!

Ratatat – Kennedy

 

O melodie strict instrumentala “cum va place”; un material sonor demn de cel mai lung repeat. Mi se pare o melodie cat se poate de buna pentru o plimbare in parc, dimineata pe racoare.

IAMX – I like pretending

 

Fiindca din cand in cand ne mai ia si moleseala, iar IAMX are melodia perfecta pentru asa ceva. Putin senzuala, putin trista, putin eleganta, putin jucausa, I like pretending e o combinatie hot hot hot.

Cigarettes After Sex – Nothing’s Gonna Hurt You Baby

 

Iar cand soarele apune, se merita ceva mai linistit. Caldura inca e acolo, dar putin mai disipata. Cerul e rosu sangeriu. Undeva in surdina se aude o salvare. Ah, Bucuresti, nothing’s gonna hurt you, baby!

Si nu in ultimul rand…

Guano Apes – Storm

 

…pentru atunci cand vine furtuna. Are you ready to get STORM?

Pana data viitoare, summer well! Sau untold, stiti voi mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *