Melodii auzite pe ici pe colo, part 4

Oficial suntem la jumatatea lui 2015. A sosit sezonul estival, lumea merge la mare, la plaja, la bere. Ochelarii de soare sunt pe nas, castile in urechi, nisipul pe picioare. Asa ca, DJ “spin dat shit”. Pixelozoid style, of course 🙂 .

Skrillex & The Doors – Breakin’ a sweat

 

Preview-ul racoritor al unei veri “hot’. De cand am fost la Skrillex de 1 Mai am tot ascultat melodia asta. Obsessively. Because it is so awesome. Breakin’ a sweat mi se pare cantecul perfect pentru un montaj estival cu multe concerte pe plaja, bautura si buna dispozitie. Woop-woop.

Of Mice & Men – Feels Like Forever

 

 

Fiindca la mare mai vin si furtuni, avem pregatiti si pe domnii de la Of Mice & Men cu racnete la pachet, ascunsi intr-un far, stropiti cu valuri ucigase si chitari furioase. Pure epicness.

Cold War Kids – Hang Me Up To Dry

 

Daca inca nu s-a uscat cum trebuie costumul de baie, lasati-l la aerat pe plaja, cat timp ascultati melodia asta super grozava. Or go skinny dipping. Una din ele.

Big Makk – Bandz

 

Seara in club, e cazul sa daramati peretii. Asa ca, puteti folosi cu succes o melodie de pe soundtrack-ul serialului Sillicon Valley. Pentru ca e sezonul renovarilor. #josperetii

Deep Dish – We Gonna Feel It

 

Throwback song din vara anului 2009, dupa Hristos. A se asculta doar daca sunteti melancolici, alcoolici sau asteptati trenul. Spre mare!

Bring Me The Horizon – Drown

 

Nu uitati sa tipati daca va inecati. De prea mult soare si voie buna, of course. Cineva sigur va va sari in ajutor.

Ex Machina OST – Bunsen Burner

 

Pentru atunci cand sunteti high, drunk, cu picioarele in apa marii si va vin ideile filozofice.

Oh Wonder – Dazzle

 

Pentru duetul de seara tarziu…

Ke$ha – TiK ToK

Si dimineata de dupa 😀 .

Pana data viitoare, go with the flow. To the seaside!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *