Melodii auzite pe ici pe colo, part 2

E timpul pentru inca un post cu melodii auzite pe ici pe colo. Ia sa vedem ce am mai reusit sa prind din zbor in ultima perioada:

Nine Inch Nailes – Somewhat Damaged

Pentru cei care se uita la The Walking Dead, aceasta e melodia care canta la inceputul episodului 15 (denumit “Try”) din Sezonul 5. E o melodie care mie personal imi creeaza o stare de agitatie inexplicabila, but I like it nontheless. Experimentala, haotica, puternica. Give it a try:

 

Lorde – Yellow Flicker Beat

O alta melodie de prin filme, de data aceasta de pe OST-ul The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Lorde face ce stie mai bine si ne ofera o melodie “junkie”, “obosita”, “ofticata” si rebela. Asta pana cand te loveste refrenul si incepi sa dai din cap si…trup 🙂 .

 

The National – About today

De pe coloana sonora a filmului Warrior din 2011, About today are 2 lucruri care imi plac la nebunie: tobele si chitara. Cred ca as putea asculta doar partea instrumentala pe repeat incontinuu, alergand constant pe un drum lung si drept.

 

Kwabs – Walk

Deja vad ca toate radio-urile pun melodia asta asa ca probabil nu e ceva greu de gasit si pe alte liste. Mie personal imi place vocea tipului si faptul ca e o melodie chill, care te pune putin pe ganduri, chiar daca e foarte main stream.

 

Divine – Magna

Ok, ok, am trisat putin, asta e soundtrack de joc. But that’s a real song nontheless. L-am ascultat pe repeat de mult prea multe ori in ultima perioada ca sa nu-l pun pe lista asta. Divine – Magna straluceste in Hotline Miami 2 dar si de sine statator.

 

Muse – Psycho

Acaparata de pe Facebook, Psycho de la Muse e…ceva nou, imbinat cu ceva vechi. Ca multe alte trupe vad ca si Muse experimenteaza cu tot felul de linii melodice in ultimii ani. Acum par sa fi revenit la stilul lor initial, insa putin mai dark, putin mai haotic si mai violent. Like a f*ckin psycho!

 

Slipknot – Sarcastrophe

Pentru fanii rock, am pregatit si Slipknot la interval, cu Sarcastrophe. Evident cea mai cool parte a piesei e chitara de la inceput, iar ce urmeaza e tipic Slipknot: rock violent, tipete, racnete, tobe si un sound sick de tot.

 

Tove Lo – Habits (Stay High) 

Si ca sa incheiem totusi pe o nota mai comerciala, as vrea sa-i multumesc vecinei de la 7 pentru ca imi tot pune aceasta melodie over and over again. Chiar daca timpul ei de prime time a cam trecut, Habits e inca ok. Asa, de vremuri grele cu iubiti si iubite.

 

….ooops, bonus

IAMX – Your Joy is My Low

Aici chiar am trisat de tot. Sunt super fan IAMX si melodia asta mi se pare suficient de kinky sa o pun la final de lista. Enjoy!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *